Muziek voor peuters

Een leuke cursus om als (groot-) ouder met uw (klein-)kind te volgen. Samen met uw (klein)kind muziek maken verstevigt de emotionele band en heeft een gunstige invloed op zijn/haar ontwikkeling. Kinderen worden geboren met gevoel voor muziek. In de cursus wordt muziek gecombineerd met bewegingsspelletjes die op elk moment van de dag gebruikt kunnen worden. 

Een paar keer per jaar start een cursus. Deze zijn verschillend en sluiten op elkaar aan, maar kunnen ook los van elkaar gevolgd worden. De cursus wordt op woensdag of zaterdag gegeven. De cursus start bij een minimale inschrijving van 4 kinderen.

6 lessen van 30 minuten
doelgroep: kinderen (1,5  t/m 3 jaar) met een (groot)ouder

Tarief 2020-2021: € 47,00 

Docente: Elena Bruins

Woensdag: 10:00 – 10:30 uur
Vrijdag: 10:00 -10:30 uur

Helaas kunnen we niet van start gaan met de nieuwe kindercursussen zoals gepland. Zodra we weer open mogen zullen we nieuwe data communiceren. Wij hopen dat ook wij over een paar weken aan de beurt zijn om open te gaan en dat jullie nog even geduld hebben en willen wachten met ons op de nieuwe startdata. Heb je nog niet ingeschreven, maar wel belangstelling voor één van onze kindercursussen? Stuur dan alvast een mail naar info@hillegomsemuziekschool.nl dan houden we je op de hoogte van het moment dat we van start kunnen gaan met de cursus. 

Contact

Hillegomse Muziekschool

Keurmerk

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar top

Elena Bruins

Nadine Stolk

Lida Straathof

Lida Straathof