Kijklessen

Vanwege de coronamaatregelen is het tot nu toe alleen mogelijk om alleen onze leerlingen te ontvangen in de school. Reden hiervoor is het kunnen behouden van de afstand en de controle die van ons gevraagd wordt op coronatoegangsbewijzen.

Maar we vinden het heel belangrijk dat ouders betrokken worden bij de lessen en kunnen zien wat en hoe de kinderen muziek leren maken in de les. Dit helpt namelijk ook om de kinderen thuis goed te kunnen helpen en om ze te blijven motiveren en stimuleren. Waarschijnlijk heeft u via de online lessen al een idee gekregen van de inhoud van de les, maar veel ouders hebben nog nooit een fysieke muziekles van hun kind kunnen meemaken. Daarom organiseren we de kijklessen. In de week voor de voorjaarsvakantie mogen alle leerlingen één ouder meenemen naar de les. 

We hopen dat u een kijkje komt nemen in de les! Lukt het niet in deze week? Neem dan even contact op met de docent en dan proberen we een ander moment te plannen.

Ook voor deze kijklessen is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Wilt u dit bij de hand houden als u de les van uw kind bezoekt?

Deel dit bericht...

Contact

Hillegomse Muziekschool

Keurmerk

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar boven

Lida Straathof

Lida Straathof