Calendar

dec
15
vr
Kerst Bakkie Cultuur
dec 15 hele dag
Kerst Bakkie Cultuur

Wat is Kerst Bakkie Cultuur?

Wie geniet er niet van kerstmuziek? De eén vindt het heerlijk om te luisteren en de ander zingt of speelt juist zelf graag mee. Dat is Kerst Bakkie Cultuur! Leerlingen van de Hillegomse Muziekschool laten je genieten van sfeervolle kerstmuziek. Maar je kunt ook mee komen doen met het Kerst-Pop-Up-Orkest of het Kerst-Pop-Up-Koor. In de pauze staat er een bakkie koffie, thee en limonade voor iedereen klaar. En we sluiten de avond af met het samen zingen van een aantal kerstliedjes onder begeleiding van docenten van de muziekschool.   

 Wat is het Kerst-Pop-Up-Orkest en Kerst-Pop-Up-Koor?

Dit is een gelegenheidsorkest en –koor dat maar één keer gaat oefenen en gaat optreden. Aan het begin van de avond (18.30 – 19.15) oefenen we van te voren met elkaar onder leiding van muziekdocente Jolijn Goethals. Om 19.30 start het concert met het spetterende openingsoptreden van jullie, het Kerst-Pop-Up-Koor en Orkest!

 Wie kan er meedoen met het Kerst-Pop-Up-Orkest en Pop-Up-Koor?

Iedereen die van muziek maken houdt! Je hoeft dus geen leerling te zijn van de muziekschool, maar we vinden het juist heel leuk als we een avond muziek maken met zoveel mogelijk inwoners uit Hillegom. Plezier hebben in muziek maken en zingen is belangrijkrijker dan dat je ervaring hebt.

 Hoe kan ik meedoen?

Geef je op door een mail te sturen naar info@hillegomsemuziekschool.nl Je krijgt dan de bladmuziek of de liedtekst doorgestuurd per mail of je kunt dit ophalen in de muziekschool vanaf 1 december 2023.

Heb je nog vragen? Je kunt muziekschooldirecteur Nadine Stolk elke dinsdag tussen 15.00 en 17.00 vinden op het communityplein in de bibliotheek. Loop gerust langs voor een bakkie en een praatje!

dec
25
ma
Kerstvakantie
dec 25 2023 – jan 7 2024 hele dag
feb
3
za
Open Huis
feb 3 hele dag
feb
19
ma
Voorjaarsvakantie
feb 19 – feb 25 hele dag
mrt
15
vr
Leerlingenconcert
mrt 15 hele dag
mrt
22
vr
Leerlingenconcert
mrt 22 hele dag
apr
29
ma
Meivakantie
apr 29 – mei 12 hele dag
jun
3
ma
Samenspeelmaand
jun 3 – jun 28 hele dag
jun
29
za
Zomerconcert
jun 29 hele dag
jul
15
ma
Zomervakantie
jul 15 – aug 25 hele dag

Contact

Hillegomse Muziekschool

Keurmerk

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar boven

Lida Straathof

Lida Straathof