Calendar

sep
29
do
Week van de Ontmoeting
sep 29 – okt 6 hele dag
Week van de Ontmoeting

Week van de Ontmoeting 2022

Kom erbij en doe mee!

Van donderdag 29 september tot en met donderdag 6 oktober is de Week van de Ontmoeting in Hillegom en Lisse. Hèt moment om andere mensen te leren kennen.

Bekijk het volledige programma op https://www.herken-eenzaamheid.nl/week-van-de-ontmoeting/

Hier vind je alle informatie over de activiteiten en hoe je je kunt aanmelden. Kom erbij en doe mee!

Er zijn meer dan 60 activiteiten waarbij je mensen kunt ontmoeten en nieuwe contacten kunt leggen. Samen maken we er een mooie en gezellige week van!

okt
1
za
Open Dag
okt 1 @ 13:00 – 16:00
Open Dag

Muziekproeverij

Zou je graag een muziekinstrument willen leren bespelen maar weet je nog niet zo goed welk instrument? Kom dan meedoen met de muziekproeverij!

Hier maak je kennis met een aantal instrumenten uit ons aanbod. De instrumenten kun je uitproberen samen met een docent. Ben je enthousiast geworden? Je kunt daarna meteen inschrijven voor een lessenkaart of abonnement.

12.00 – 14.00 14.00 – 16.00
In dit tijdsblok kun je de volgende instrumenten proeven:
Dwarsfluit
Trompet
Trombone
Saxofoon
Drums
Hobo
Viool
In dit tijdsblok kun je de volgende instrumenten proeven:
Dwarsfluit
Trompet
Trombone
Saxofoon
Hoorn
Hobo
Viool

Niet alle instrumenten uit ons aanbod maken onderdeel uit van de muziekproeverij. Wil je graag een ander muziekinstrument uitproberen? Dat kan! Stuur een mail naar info@hillegomsemuziekschool.nl en de docent neemt dan contact met je op om een afspraak te maken voor een gratis proefles!

Gratis workshops

Ook kun je meedoen met een aantal gratis workshops waarin je alvast een voorproefje krijgt van één van onze kindercursussen en projecten:

10.00 – 10.30 Muziek voor Peuters (1,5 t/m 3 jaar)
13.30 – 14.15 Muzikale Ontdekkingsreis (vanaf 6 jaar)
14.30 – 15.00 Muziek voor Kleuters (4 en 5 jaar)
15.15 – 15.45 Ukelele workshop (alle leeftijden)

Open zangles en presentatie (14.30 – 15.00)

Speciaal voor deze open dag is er een open zangles waarin je een kijkje achter de schermen krijgt bij een zangles. Lida laat zien hoe een zangles in elkaar zit en hoe ze met de leerlingen werkt. Ben je daarna zelf ook enthousiast geworden dan kun je meteen met Lida een afspraak maken voor een gratis proefles.

okt
2
zo
Optreden Klezmergroep – Gluren bij de Buren Lisse
okt 2 hele dag

Reserveer zaterdagmiddag 1 oktober en zondagmiddag 2 oktober 2022 in je agenda. Je kunt dan weer komen kijken en luisteren naar optredens tijdens het (gratis) Huiskamerfestival Gluren bij de Buren Lisse. Zaterdag op 20 adressen en zondag op 25 adressen. Bekijk het programma, stel je eigen route samen en ga op pad! Je kunt per middag 4 voorstellingen bezoeken.

De klemergroep van de Hillegomse Muziekschool doet ook mee aan dit festival. Zij treden zondag 2 oktober 3x op in de bibliotheek van Lisse:

13.30 – 14.00

14.30 – 15.00

15.30 – 16.00

https://www.glurenbijdeburen-lisse.nl/deelnemers/klezmerensemble-hillegomse-muziekschool/

 

okt
11
di
Online informatieavond Fase examens
okt 11 @ 19:30 – 20:30

Mag je kind dit jaar meedoen met een Fase examen, maar wil je graag weten wat dit inhoudt? Wat moeten ze hiervoor oefenen? Wat wordt er van ze verwacht bij een theorie- of een praktijkexamen? Kost dit heel veel extra tijd en kunnen ze dit niveau wel aan? Allemaal vragen die vaak gesteld worden. Dit jaar organiseren we een online informatieavond waarin je wat meer informatie krijgt over de Fase examens en ook al je vragen kunt stellen. Geef je op via info@hillegomsemuziekschool.nl en dan krijg je de link toegestuurd.

 

okt
12
wo
Kinderboekenweekconcert 2022
okt 12 hele dag
Kinderboekenweekconcert 2022

Doe je mee met het Kinderboekenweekconcert! Het thema dit jaar is: Gi-Ga-Groen. Zoek dus naar een muziekstuk dat hier bij past en geef je op bij je docent of stuur een mailtje naar info@hillegomsemuziekschool.nl

15.00 – 15.30 Concert 1

16.00 – 16.30 Concert 2

Je kunt meedoen met 1 concert, maar als je het heel leuk vindt om op te treden kun je ook 2 concerten meedoen.

 

Contact

Hillegomse Muziekschool

Keurmerk

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar boven

Lida Straathof

Lida Straathof